BOKA VANDRARHEM

Boka vandrarhem i Orbaden, Hälsingland mellan Bollnäs och Järvsö. Vandrarhem vackert beläget i närhet av Orbaden, Hälsinglands riviera. I anslutning till vandrarhemmet ligger äventyrsparken Zip & Climb med zipline, höghöjdsbanor och klätterväggar.

Personal finns inte alltid tillgänglig i byggnaden. Om det är något ni behöver hjälp med så kolla i första hand informationen som finns på anslagstavlan vid entrén. Om ni ändå behöver hjälp så ring oss på 070-66 77 805 alt. 070-212 22 72.

Städning
Ni städar rummet, se checklistan för städning som finns på rummet. Alternativt kan slutstädning köpas till för 300kr per rum. Vid onormalt slitage på rummet förbehåller vi oss rätten att ta ut en saneringsavgift.

Lakan & handduk
Lakan och handduk kan hyras för 75kr /person, alternativt för 150:-/person om du önskar sängen färdig-bäddad vid ankomst. Att sova i endast sovsäckar eller utan sängkläder är ej tillåtet. Använda lakan och handdukar lämnas i nedkastet vid entrén. I händelse av att ni inte använt sängkläder så förbehåller vi oss rätten att ta ut en saneringsavgift om 400kr/p.

Ansvar & skador
Du ansvarar själv för skador som du eller dina gäster vållar inom vandrarhemmet. Det är personen som bokat boendet som är ekonomiskt ansvarig för detta. Gästen ansvar även för sina personliga tillhörigheter. Gäster som orsakar falsklarm debiteras 6000:-. Åsbergbo Vandrarhem ansvarar ej för värdesaker eller andra ägodelar.

Rökning
Vandrarhemmet är helt rökfritt. Rökning får endast ske utomhus. Bord med askfat finns på baksidan, endast där är det tillåtet att röka. Vid överträdelse av rökförbud på rummen har vandrarhemmet rätt att debitera kostnader för falsklarm 6000:- samt för ev. sanering.

Husdjur
www.vovvenochjag.se i Orbaden, där det finns möjlighet för ditt husdjur att övernatta 🙂

sv_SESwedish