Vandrarhem och ställplatser

VANDRARHEM OCH STÄLLPLATS I ORBADEN

Vandrarhemsboende och ställplats vackert beläget i Orbaden mellan Bollnäs och Järvsö.

Här bor ni vackert med både badstrand, spa och kultur runt knuten! Nere vid Ljusnan ligger den långa, natursköna stranden Orbaden, även kallad Hälsinglands Riviera. Här finns även en av Hälsinglands sju världsarvsgårdar, Gästgivars. I anslutning till vandrarhemmet ligger äventyrsparken Zip & Climb med zipline, höghöjdsbanor och klätterväggar.

Ca 20 minuter norrut finns Järvsö med utförsåkning i Järvsöbacken, cykling i Järvsö Bergscykelpark och hela familjens äventyr på Järvzoo. Nordväst om Vallsta hittar ni Harsa med längdskidåkning för alla nivåer.

Vandrarhemmet har ett nybyggt kök med micro, kyl/frys, två spisar och arton sittplatser. Självklart finns här barnstolar och det finns även familjespel att roa sig med.

Vi vill underlätta för den aktiva familjen, därför finns så klart möjligheter att tvätta och låsa in sin cykel och att torka sina skidpjäxor, vandringskläder och liknande.

Vandrarhem

Vandrarhem med 4-bädd, 2-bäddrum och en studio.

Ställplatser

6 ställplatser med tillgång till servicehus

PAKET ERBJUDANDE

Äventyrspaket

Vandra upp till stupbranten, börja höghöjdsbanan

för familjen

Låghöjdsbanor, klätterplank, skateboard på lina

Boka bordet

Boka bordet ute i det fria, "Det ätliga landet"

provsmakningspaket

Visning av bryggeriet med provsmakning

I anslutning till Vandrarhemmet

Direkt anslutning

löpning & cykling sommartid och längdskidor vintertid. Detta startar vid knuten av vandrarhemmet och är perfekt för äventyraren, träningslägret, konferensen eller entusiasten. Vi har även elcyklar, cyklar, snöskor, långfärdsskridskor och längdskidor för uthyrning.

Kartor

ORGANIC SMASH→ Ölprovning kan bokas vid grupper om minst 10p.

ORBADEN ZIP & CLIMB → Let the adventure begin!

Barnområde, höghöjds-banor & Sveriges snabbaste Tandem-Zipline – 80km/h!

15min gångväg. en av Sveriges vackraste badstränder.

som startar vid anläggningen och där ni kan ta er ut på flera vandrings-leder. En vandring upp till toppen av Åsberget (med milsvidd utsikt) lockar många

Se Karta

Prova på ett spännande lagarbete eller bara njut av våra vackra vatten under stilla rodd! Vi håller med båtar och styrmän för upp till 14 roddare och 6-10 passagerare per båt

Läs mer

Vovven & Jag med Hundparken är en plats där alla är välkomna och vi har roligt tillsammans! En mötesplats för hundar och människor där vi tränar, umgås och bara chillar om man vill.

Läs mer

Det finns två vackra cykelleder där ni kan ta er runt Orbaden och uppleva vår vackra natur

Kartor

20 min ifrån anläggningen, med bil.

Järvsöbacken är en av Sveriges populäraste skidanläggningar med 20 nedfarter, 8 liftar och 4 rullband.

Här är Sveriges roligaste cykelpark – med downhilleder i alla nivåer – från enklaste gröna till avancerad svart. JBP har ca 180 downhill- och XC-cyklar för uthyrning.

Ett besök på Järvzoo är en magisk och minnesvärd upplevelse för hela familjen. Här finns något för alla, ung som gammal. Här möter du nordens vilda djur på deras egna villkor i en fantastisk omgivning. Brunbjörn, varg, lo, räv och ren är bara några av alla djur du kan träffa här

@orbadenzipclimb på Instagram

[elfsight_instagram_feed id="1"]

Kontakta oss

Bokningsfrågor? Telefontid 09.00 – 17.00. Annars maila så svarar vi så fort som möjligt.

hitta till oss

sv_SESwedish