Vilka är vi?

 

Vi gillar friluftsliv och extremsporter sedan många år tillbaka och då vi under våren 2015 letade efter en lämplig lokal för vårt bryggeri, Organic Smash, förälskade vi oss i tanken på att förena det hela i ett projekt som rymmer allt det vi vill åstadkomma – En äventyrspark med närhet till bryggeriet och därtill en servering med klass utan att vara märkvärdigt, ett ställe att hänga på där man känner sig som hemma. Efter några turer blev vår dröm sann och vi kunde i början av juli 2015 säkra fastigheten och möjlighet att bygga parken genom ett samarbete med Staffan och Lena Michelson. Staffan och Lena har varit mycket viktiga för framväxten av Orbaden Zip & Climb, vi kan inte nog tacka dem för deras entusiasm och generositet.
Under hösten 2015 började arbetet med parken på allvar med avverkning och idéskapande. Under vintern och våren arbetade vi med allt det praktiska och den 11 juni 2016 öppnade vi parken!
Vi som driver parken är Anders och Dennis Malmberg med mycket god hjälp av våra anställda. Vi hoppas att ni som besökare ska känna er välkomna och att vi ska kunna ge er vackra och adrenalinfyllda minnen!
/Anders & Dennis